Sensei ze Šambaly - kniha První

Dříve, než vyšla AllatRa, vyšly knihy autorky A. Novych (Sensei ze Šambaly - kniha 1, 2, 3 a 4). Je velmi vhodné, pro hledajícího, přečíst si i tyto, neboť v nich nalezne další hodnotné informace. Vřele doporučuji, stále v nich listuji, a i z těchto knih čerpám pro články na tomto webu. V tomto díle mne kromě jiného zaujaly informace o síle myšlenek, auře lásky, o tom, kdo je ve skutečnosti Dalajláma (to byste nečekali), dále informace o faktoru hříchu, matici zdraví, pravé víře, o bodhisattwech... V této knize jsou rovněž představeny první meditační techniky. Vřele doporučuji!

Oficiální text vydavatele:
Převzato v plném znění z webu nakladatelství Ibis, kde si ji můžete zakoupit či stáhnout. Odkaz na stažení knihy zdarma zde.

Kniha je univerzální a zajímavá pro všechny věkové kategorie. Životní příběh hrdinky je vyprávěn v první osobě. Tato kniha odhaluje vnitřní svět šestnáctileté dívky, která se najednou ocitla tváří v tvář smrti. To byla výzva k přehodnocení jejího života a hledání odpovědi na věčné otázky: "Jaký je smysl života? Kdo doopravdy jsem? Proč většina lidí na světě jsou věřící? Když věří, znamená to, že v něco doufají. Co se skrývá za pochopením podstaty člověka?" Nespoutaná energie vnitřního hledání ji přivede k setkání se zvláštním, velmi vzdělaným mužem, mistrem východních bojových umění a velmi tajemnou osobou - Senseiem. Senseiův neobvyklý pohled na svět, pronikající do samé hloubky duše, jeho fascinující filozofie a znalosti o světě a o člověku, dynamické bojové umění a moudrost v každodenních situacích, alternativní medicína, starobylé duchovní praktiky, projevy fenomenálních lidských schopností... To všechno a mnoho dalšího hrdinka pozná, když se seznámí se světem Senseie. Nejdůležitější ale je, že najde odpovědi na své hlavní vnitřní otázky.