AllatRa

Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku. Díky informacím, které přinese, lidé ztratí pochybnosti a strach a uvidí pravdu. Starověké Znalosti budou obnoveny z popela, a síla, kterou nese, naplní každého, kdo s ní přijde do kontaktu. 

AllatRa

Oficiální text vydavatele v plném znění:
Přejato z webu nakladatelství Ibis, kde si knihu můžete koupit nebo stáhnout zdarma.
Odkaz na webu Polahoda pro stažení knihy AllatRa zdarma.

O čem je tato kniha? 
 
"Věčná Moudrost umožňuje člověku proměnit duchovně sebe sama, poznat skrytou podstatu minulých a budoucích událostí." (Z knihy "AllatRa") Kniha "AllatRa" odhaluje exkluzivní informace: o Osobnosti člověka a jeho Duši; o sub-osobnostech a s nimi souvisejících jevech; dvojité podstatě člověka: o procesech jeho Duchovní a Materiální podstaty; o významu dominujícího světonázoru a jeho dopad na volbu Osobnosti a její posmrtný osud. Kniha "AllatRa" představuje unikátní fotografie lidské Duše ve stavu přechodu po smrti fyzického těla; obsahuje jedinečné prvotní znalosti o vícerozměrné konstrukci člověka v neviditelném světě, o spojení člověka s jinými dimenzemi, a o výjimečných schopnostech mimo třetí dimenzi. Odpovídá na otázky, k čemu člověk potřebuje výkonný mozek a víceúrovňové vědomí; co je to změněný stav vědomí a jak probíhá postupné ponoření se do něj. 
 
 
Kniha AllatRa poskytuje starobylé duchovní praktiky pro duchovní sebezdokonalování a spojení se svojí Duší; radí, jak rozvinout šestý smysl a kontakt s duchovním světem. Popisuje povahu nadpřirozených schopností (jasnozřivost, jasnoslyšení, čtení myšlenek, předvídavost) a dvojakost jejich projevů; proč je tak důležitá práce na sobě a pochopení procesů neviditelného světa; dvojí povaha a vliv na svět Osobnosti v roli Pozorovatele. Kniha obsahuje unikátní vědecké poznatky, které moderní věda objeví v budoucnosti. Nicméně, tyto znalosti jsou schopné už teď obrátit představy lidí o světě a o sobě samých. Tyto senzační informace odhalují umělost vnějšího světa a informace, které vytvářejí hmotu. Je to astrofyzika budoucnosti! Vyčerpávající odpovědi na otázky o původu vesmíru a jeho umělém vytvoření; víceúrovňová struktura vesmíru, tajemství černé díry, exkluzivní podrobnosti o elektronu a tajemství jeho okamžitého přechodu ze stavu částice do vlnové podoby; o iluzi geometrie prostoru, zajímavých jevech kvantové fyziky. Tyto poznatky pomáhají vědeckou cestou dokázat prvotnost věčného Duchovního světa a dočasnost světa materiálního.
 
AllatRa obsahuje další unikátní informace, které předbíhají nejvyspělejší objevy moderního výzkumu. Kniha "AllatRa" udává vektor vědě budoucnosti. Kniha AllatRa dává univerzální klíč k dešifrování starověkých symbolů, které v sobě uchovávají duchovní znalosti starodávných civilizací a jsou zafixovány v petroglyfech z dob paleolitu. Je bohatě ilustrovaná kresbami archeologických artefaktů z různých starověkých civilizací (protoindické kultury, Tripolské kultury, různých kultur staré Evropy, Balkánu, Blízkého východu, Uralu, kultur Afriky, Asie, Severní a Jižní Ameriky), což dokazuje přítomnost stejného duchovního poznání v různých dobách u různých lidí, kteří žili na různých kontinentech. Kniha odhaluje neznámé stránky historie dávných civilizací, je klíčem k pochopení starobylých zobrazení, duchovních znalostí, které jsou vyjádřeny v symbolice sakrálních staveb: pyramid, chrámů, pagod a tak dále. Odhaluje tajemství tisíciletí, příběh o znacích a symbolech, které v masách aktivují agresi nebo pocit naděje na budoucnost. Příklady jejich využití kněžími nalezneme jak v historii při vojenských expanzích na vlajkách a štítech, tak v současné době v náboženských institucích. 
 
Kniha "AllatRa" odhaluje manipulativní technologie různých religií; mechanismy působení na podvědomí pomocí dřevních znaků a symbolů, které se aktivně používají v moderní konzumní společnosti. Kniha "AllatRa" poskytuje cenný klíč k pochopení jednoho zrnka Pravdy jediné duchovní cesty, která je ve světových náboženstvích popsána odlišně. To odhaluje zakódované duchovní poznání schované do asociativních obrazů určitých náboženských směrů; unikátní a zapomenuté vědomosti, které existovaly ve všech náboženských systémech minulosti a současnosti. Kniha poukazuje na prapůvodní duchovní poznání bez slupky politických a náboženských ideologií a povrchnosti v čase. Dává odpovědi na hlavní duchovní otázky člověka k dosažení svého duchovního osvobození bez jakýchkoliv zprostředkovatelů. Kniha "AllatRa" odhaluje skutečnou tvář světového politického a kněžského systému, říká pravdu o tom, kdo a jak klame a rozděluje lidi, manipuluje s jejich vědomím, a co se má udělat, aby nepodlehli vlivu těchto provokací. Je to neobvyklá a jedinečná kniha ve všech směrech! Je to životní encyklopedie prapůvodních duchovních Znalostí o světě, společnosti a člověku. Kniha AllatRa není obyčejnou knihou v konvenčním slova smyslu. AllatRa je jako duchovní praktika Lotosový květ, nekonečná ve své variabilitě a hloubce poznání. 
 
Kniha byla napsána s přímou účastí Rigdena Djapo a je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro duchovní lidi bez ohledu na jejich rasu, národnost, či náboženství. Kniha ke každému promlouvá o jeho skrytém a soukromém a odpovídá na nejtajnější a osobní otázky, které se člověk neodvažuje říci ani nejbližším lidem. Kniha "AllatRa" nás vrhá do úžasného stavu různorodého poznání pravdy, uhasí žízeň hledání smyslu života z věčného a životodárného Zdroje. Kniha poskytuje klíč k pochopení základních procesů viditelných i neviditelných světů. To je pevný fundament prapůvodních Znalostí pro duchovní probuzení a radikální transformaci Člověka i celého lidstva.
 
        
 
Tato kniha je velkým DAREM, přináší Znalosti, Pravdu, kterou jsme tak dlouho hledali. Je to Milost pro nás pro všechny a obrovská Šance. Kniha AllatRa je Zdrojem čistých informací, je jako Pramen, na jehož základě vznikne mnoho dobrých projektů, nápadů na zlepšení, vědeckých vynálezů, uměleckých děl, apod. Tento "projekt - tato stránka" je jednou z šipek, které vás navádí ke Zdroji. Je důležité přečíst knihu a nalézt odpovědi sama pro sebe. Nikdy se nespokojujte s přečtením jednoho, dvou článků. Jděte ke Zdroji! Pijte přímo z Pramene! Informace na tomto webu jsou jen malým fragmentem toho, co je v knize. Jsou to fragmenty vybrané člověkem, jenž si přeje stát se duchovní bytostí. Proto se většina článků na této stránce týká této cesty. V knize AllatRa je však mnohem, mnohem více! 
 
Každý článek na tomto webu si klade za cíl nasměrovat vás ke Zdroji.

Stáhněte si knihu AllatRa zdarma zde.