Uřknutí, projev negativní myšlenky



Uřknutí či uhranutí, je myšlenkový jev. Je to projev negativní myšlenky, tedy informační vlny. Myšlenka je materiální. Její informace je zakódována na určité frekvenci, kterou vnímá náš materiální mozek, přesněji jeho hlubší struktury. A když si nějaký člověk proti tobě myslí něco špatného, pak je přirozené, že to všechno přijímá tvůj mozek na úrovni podvědomí. A během dešifrování tohoto kódu, začne mozek modelovat tuto negativní situaci, kterou později promítne do života jako nevědomý příkaz podvědomí. A to je uřknutí, které se projevuje jako nemoc nebo něco jiného.

Láska chrání

Ale z druhé strany, pokud kolem sebe jedinec vytvoří vlnové pole s určitými frekvenčními charakteristikami... no, jednoduše řečeno auru Lásky, pak podle všech zákonů fyziky nemůže negativní informace proniknout do tohoto silového pole a už vůbec ne do jeho mozku a projevit se tam v podobě příkazu. Proč? Protože toto silové pole je mnohem silnější... Vibrace vnitřní Lásky, kterou si člověk sám v sobě pěstuje, například meditací Lotosový květ, ochraňují člověka před negativním vlivem druhých lidí.

Člověk jakožto společenský tvor je přece jen složitá struktura. Sděluje informace nejen pomocí mimiky, gest a hlasu. Už jenom ten hlas, co to v podstatě je? Je to stejná vibrace stejných vln v rozsahu, který slyšíme, pouze na jiných frekvencích, než jsou myšlenky. To znamená, že naše možnosti vnímání zvuku jsou omezeny pouze zvláštní iluzí vědomí. Například věda oficiálně stanovila, že člověk je omezen v kmitočtovém pásmu a slyší jen v rozsahu od 20 hertz do 18 kilohertz. Ale když lidé vynalezli svět ultrazvuků, tak se naučili ‚komunikovat‘ s delfíny. To prostě ještě jednou dokazuje, že člověk vědomě vnímá jen malou část toho rozmanitého světa, který jej obklopuje. Ale jeho podvědomí... to zaznamenává mnohem více z okolního světa.

Obyčejný člověk to cítí na úrovni intuice, tedy, jak se lidově říká, ‚šestým‘ smyslem, ale duchovně rozvinutá osobnost to už vnímá více vědomě. Tím, že kolem sebe vytváří silové pole, které se skládá z vibrací Lásky, stává se  nezranitelnou vůči negativním informačním proudům, tedy jednoduše řečeno, vůči špatným myšlenkám. A následně pak není rozptylována bojem uvnitř sebe sama a neztrácí s tím drahocenný čas a sílu.

Úryvek z knihy Sensei ze Šambaly, kniha 1.