Duch Svatý - Svatá krev Boha

Kdo je Duch Svatý, co On je? Duch Svatý je krev - Boha. Svatá krev Boha. Přijetí Jeho znamená přijetí Svaté Krve. Je to hlubokomyslné. On není božská podstata. Kdybychom odstranili Ducha Svatého... když odstraníme Boha, tak i Svatý Duch nebude. Taková jednota je v tomto pochopení. A když je člověk obdařen Svatým Duchem - stává se kým? Pokrevním. Toto je nejhlubší vysvětlení toho, kým On je.

Představme si naše ruce - každý prst je svého druhu, náboženský směr, hnutí, vyznání, a každý se pře, čí krev je lepší. A jsou rozděleni a každý sám je slabý. A co se stane, jestliže se spojí? Prostě se vezmou a spojí se (v pěst) do jediného? Získají sílu. A krev v nich je jedna a podstata jedna. Tento svět je možné udělat silným. Duchovně silným. Ale jen tehdy, když lidé přestanou poslouchat ty, kdo je rozdělují. Neříkám, až se ti, kdo rozdělují sjednotí. Démoni to nepřipustí. Ale lidé jsou schopni, tou silou, silou Ducha Svatého posílit se a prostě neposlouchat ty démony.



Ve Starém zákoně je zmínka o tom, že přijde den, kdy se Duch Svatý vylije na lidi. Stane se to tehdy, když se tento svět projeví ve sjednocení, v jednotě před světem Božím. Svatý Duch je mezi lidmi, je v každém člověku. A v nadbytku, a zde se říká "vylije se", tedy bude dán navíc k tomu. To znamená, že lidé, kteří se nacházejí ještě tady ve svých tělech, zažijí štěstí. Štěstí světa bezmezného. Ale jen tehdy, když se dokážou spojit. Když se všichni stanou věrnými Bohu. A je to možné. A je to snadné.

Vylití Ducha Svatého na všechny znamená příchod zcela jiné epochy. Je to Epocha Ducha Svatého jako epocha vztahu člověka s Bohem. A o tomto mnozí slyšeli. A aby o tom slyšeli všichni, závisí na každém člověku. Každý, kdo pochopí tu podstatu, může o tom povědět jinému člověku. A jestliže se tím prodchnou, mnoho dokážou. Vše je dáno. I podporu získají a budou posíleni, jestli budou chtít. A to je možné. A tato touha se projevuje vnitřně. Hlavní je, aby byli lidé ve své volbě pevní. A pevnost závisí na jejich volbě. Zde se skutečně nestaráš jen o sebe, ale o všechny. Zde každý, ať dělá co chce, ať je na libovolném místě, ať je zde kýmkoliv, může posloužit Bohu. Maximálně, jen co je v lidských silách. Co může být lepšího než dát Bohu ne jednoho Anděla, i když to je velmi důležité, ale celý svět. A odměnou za to je "vylití Ducha Svatého".

Přepis z video rozhovoru Jednota
Související článek - Epocha Ducha Svatého