Úvodní slovo

Kniha AllatRa, kvůli které vznikl tento web, je opravdovou studnicí Znalostí. Tato kniha byla napsána s přímou účastí Rigdena Djapo a je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro duchovní lidi bez ohledu na jejich rasu, národnost, či náboženství. Kniha ke každému promlouvá o jeho skrytém a soukromém a odpovídá na nejtajnější a osobní otázky, které se člověk neodvažuje říci ani nejbližším lidem. Kniha "AllatRa" nás vrhá do úžasného stavu různorodého poznání pravdy, uhasí žízeň hledání smyslu života z věčného a životodárného Zdroje. Kniha poskytuje klíč k pochopení základních procesů viditelných i neviditelných světů. To je pevný fundament prapůvodních Znalostí pro duchovní probuzení a radikální transformaci Člověka i celého lidstva.

Kniha AllatRa je nevyčerpatelnou, přímo bezednou studnicí Znalostí. Můžete ji číst znovu a znovu a pokaždé najdete něco nového, něco si uvědomíte, na něco přijdete a posune vás to dál. Znalostí je v této knize tolik, že není možné na tuto stránku veškerý obsah přenést. A proč vlastně se o to vůbec pokoušet? Koho zaujaly Znalosti, ten si knihu sám vyhledá a započne svou vlastní cestu poznávání Pravdy.

Knihu AllatRa si můžete stáhnout zdarma ve formátu pdf a nebo, je-li vám milejší knižní výtisk, pak si ji můžete zakoupit přímo na stránkách nakladatelství Ibis
 

Kniha AllatRa je Zdrojem čistých informací, je jako Pramen, na jehož základě vznikne mnoho dobrých projektů, nápadů na zlepšení, vědeckých vynálezů, uměleckých děl apod. Mně osobně tato kniha (a také další knihy autorky Anastasie Novych) ukázala směr a dala skutečný smysl mé tvorbě. Smysl, který jsem roky marně hledala. Proto zde uvádím i rubriku, do níž budu vkládat svá díla, vzniklá na základě inspirace těmito Znalostmi. Doufám, že vás potěší, povzbudí, inspirují.

Lenka